ImgleakImgleak

Instagram Online Web Viewer

en

#igshopmalaysia • Explore images about igshopmalaysia via Instagram

Discover images about #igshopmalaysia. Check latest medias tagged with igshopmalaysia from real instagram users and share them

Explore irneyidris's Instagram RM78
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
GEL LUTUT AMANI
.
KELEBIHAN DAN MANFAAT GEL AMANI SAKIT LUTUT
Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan
Menyembuhkan sakit otot
Melegakan sakit akibat gout peringkat awal
Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot
Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu
Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu
Tiada Kesan Sampingan
Berkesan Dalam Masa 7 Hari
Menyembuhkan sakit sendi
Menyembuhkan sakit tulang
.
BAGAIMANA GEL AMANI BERFUNGSI SAKIT LUTUT
Gel Amani bertindak meresap masuk ke dalam otot & tulang. 
Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu 
menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan 
untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk 
proses penyembuhan.
.
CARA PENGGUNAAN GEL AMANI SAKIT LUTUT
Anda mesti tertanya-tanyakan, bagainama cara guna gel Amani ni. Mudah sahaja.
1. Bersihkan kawasan yang sakit terlebih dahulu. Adalah lebih baik dibersihkan menggunakan air suam panas.
2. Sapu gel Amani di kawasan yang sakit.
3. Biarkan terbuka kawasan yang disapu gel itu, kurang lebih dalam 4 hingga 10 minit.
4. Gel disapu sebanyak 3 kali dalam sehari.
5. Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan untuk buat sapuan selang 4 jam sekali.
.
#gellututamanimurah #gellututamani #gellututamanioriginal #gelamani #gelamanioriginal #gelamanimurah #kawaiicollagenmurah #setjihan #kawaiicollagensetjihan #kawaiicollagensetjihanmurah #murah #gelamaniborong #sakitlutut #freepos #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #saya #igshop #visitmyig #igshopmalaysia #bazarpaknil 1454387565519359954_611373051

RM78 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . GEL LUTUT AMANI . KELEBIHAN DAN MANFAAT GEL AMANI SAKIT LUTUT Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir) Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan Menyembuhkan sakit otot Melegakan sakit akibat gout peringkat awal Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu Tiada Kesan Sampingan Berkesan Dalam Masa 7 Hari Menyembuhkan sakit sendi Menyembuhkan sakit tulang . BAGAIMANA GEL AMANI BERFUNGSI SAKIT LUTUT Gel Amani bertindak meresap masuk ke dalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan. . CARA PENGGUNAAN GEL AMANI SAKIT LUTUT Anda mesti tertanya-tanyakan, bagainama cara guna gel Amani ni. Mudah sahaja. 1. Bersihkan kawasan yang sakit terlebih dahulu. Adalah lebih baik dibersihkan menggunakan air suam panas. 2. Sapu gel Amani di kawasan yang sakit. 3. Biarkan terbuka kawasan yang disapu gel itu, kurang lebih dalam 4 hingga 10 minit. 4. Gel disapu sebanyak 3 kali dalam sehari. 5. Sekiranya sakit anda terlalu kronik, anda dinasihatkan untuk buat sapuan selang 4 jam sekali. . #gellututamanimurah #gellututamani #gellututamanioriginal #gelamani #gelamanioriginal #gelamanimurah #kawaiicollagenmurah #setjihan #kawaiicollagensetjihan #kawaiicollagensetjihanmurah #murah #gelamaniborong #sakitlutut #freepos #bazaarpaknil #sayajual #sayajualonline #saya #igshop #visitmyig #igshopmalaysia #bazarpaknil

Share 0 0

Advertisement

Explore cottongallery_'s Instagram Cantik kannn ? 
NEW ARRIVAL ! -

Set matching 
English Cotton gred AAA .

RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia
RM93/4meter sabah sarawak . . . -
Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter .

PM / whatsapp 0179471719

#kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin 1454387523350179767_1611123619

Cantik kannn ? NEW ARRIVAL ! - Set matching English Cotton gred AAA . RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia RM93/4meter sabah sarawak . . . - Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter . PM / whatsapp 0179471719 #kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin

Share 0 0

Advertisement

Explore cottongallery_'s Instagram Cantik kannn ? 
NEW ARRIVAL ! -

Set matching 
English Cotton gred AAA .

RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia
RM93/4meter sabah sarawak . . . -
Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter .

PM / whatsapp 0179471719

#kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin 1454387428886307313_1611123619

Cantik kannn ? NEW ARRIVAL ! - Set matching English Cotton gred AAA . RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia RM93/4meter sabah sarawak . . . - Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter . PM / whatsapp 0179471719 #kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin

Share 0 0

Advertisement

Explore irneyidris's Instagram RM44
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapp 0192530305
.
Jelita Pro 5 in 1 packaging baru
.
Khas Untuk Wanita yang Sentiasa Ingin Cantik , Sihat , Awek Muda & Kekal Dara !! Fungsi & Kelebihan Jelita Pro 5in1:
- Membakar lemak berlebihan dalam badan
- Merawat jerawat dan mencantikan kulit.
- Melancarkan pembuangan air besar - Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan
- Melancarkan perjalanan haid
- Menghilangkan bau badan
- Menyejukan badan
- Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan
- Menyempitkan faraj (pulih dara)
- Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja
- Mencegah dan mengubati kencing manis - Mencegah dan mengubati darah tinggi
- Mendapatkan zuriat
.
Cara makan: Amik 2 Biji Terus pada Waktu Malam Sebelom Tdo
.
1botol =60biji
.
#jelitapro5in1 #jelitapro5in1murah #jelitapromurah #jelitaprooriginal #jelitapro5in1original #jelitapro5in1malaysia #produkkecantikanmurah #produkkesihatanmurah #produkkecantikkan #produkkecantikan #produkkesihatan #produk #produkkurus #produkmurah #produkputih #produktinggi #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sayajualonline #sayajualproduk #igshop#igshopmurah #igshopmalaysia #igshopmurahonline#igshopmurahmalaysia 1454387337592423351_611373051

RM44 READY STOCK!! FAST DELIVERY!! FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK . Whatsapp 0192530305 . Jelita Pro 5 in 1 packaging baru . Khas Untuk Wanita yang Sentiasa Ingin Cantik , Sihat , Awek Muda & Kekal Dara !! Fungsi & Kelebihan Jelita Pro 5in1: - Membakar lemak berlebihan dalam badan - Merawat jerawat dan mencantikan kulit. - Melancarkan pembuangan air besar - Menyingkirkan TOKSIN di dalam badan - Melancarkan perjalanan haid - Menghilangkan bau badan - Menyejukan badan - Menghilangkan kelesuan , lemah lemah serta lenguh-lenguh seluruh badan - Menyempitkan faraj (pulih dara) - Mengembalikan tenaga setelah penat bekerja - Mencegah dan mengubati kencing manis - Mencegah dan mengubati darah tinggi - Mendapatkan zuriat . Cara makan: Amik 2 Biji Terus pada Waktu Malam Sebelom Tdo . 1botol =60biji . #jelitapro5in1 #jelitapro5in1murah #jelitapromurah #jelitaprooriginal #jelitapro5in1original #jelitapro5in1malaysia #produkkecantikanmurah #produkkesihatanmurah #produkkecantikkan #produkkecantikan #produkkesihatan #produk #produkkurus #produkmurah #produkputih #produktinggi #sayajual #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sayajualonline #sayajualproduk #igshop#igshopmurah #igshopmalaysia #igshopmurahonline#igshopmurahmalaysia

Share 0 0
Explore ash_galleri's Instagram ROYAL DIGITAL SILK
Royal Silk berkualiti
Lembut,licin,senang iron dan tak jarang
Bidang 45/4 meter
Rm60 sepasang(x de batu)
Rm 70 sepasang (ada batu)
Postage Rm8/Rm12 SS

WA 017-9504385

#sayajual #sayajualkainpasang #kainpasangsilk
#kaincotton #koreancotton #swisscotton #japanesecotton #vietnamcotton #silk #dubaisilk #royalsilk #kenduri #kahwin #sedondon #seragam #onlinesellermalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia 1454387302502506767_1598394203

ROYAL DIGITAL SILK Royal Silk berkualiti Lembut,licin,senang iron dan tak jarang Bidang 45/4 meter Rm60 sepasang(x de batu) Rm 70 sepasang (ada batu) Postage Rm8/Rm12 SS WA 017-9504385 #sayajual #sayajualkainpasang #kainpasangsilk #kaincotton #koreancotton #swisscotton #japanesecotton #vietnamcotton #silk #dubaisilk #royalsilk #kenduri #kahwin #sedondon #seragam #onlinesellermalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia

Share 0 0
Explore elanishbeautyofficial2's Instagram Ni lg satu bukti yg ELANISH WHITE GLOW SERUM ni mmg betul2 AWESOME!

Tgk akak ni baru pakai 4 HARI tau tp kulit dh tak kusam, licin, berseri, makin cerah & glowing!

Ni baru 4 hari dh cantik...kalau dh habis sebotol makin cantik la akk ni.. 😊 silap2 tak kenal terus!

Apa kata korang try sebotol je dulu..CONFIRM puas hati la👍 Harganya pun sgtla mampu milik utk serum sehebat ni..meh cpt2 dm/whatsapp Nad k.. Jom dptkan harga PROMOSI skrg!

Whatsapp: +6011 16952951

#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding 1454387240678932665_4273551189

Ni lg satu bukti yg ELANISH WHITE GLOW SERUM ni mmg betul2 AWESOME! Tgk akak ni baru pakai 4 HARI tau tp kulit dh tak kusam, licin, berseri, makin cerah & glowing! Ni baru 4 hari dh cantik...kalau dh habis sebotol makin cantik la akk ni.. 😊 silap2 tak kenal terus! Apa kata korang try sebotol je dulu..CONFIRM puas hati la👍 Harganya pun sgtla mampu milik utk serum sehebat ni..meh cpt2 dm/whatsapp Nad k.. Jom dptkan harga PROMOSI skrg! Whatsapp: +6011 16952951 #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 2
Explore cottongallery_'s Instagram Cantik kannn ? 
NEW ARRIVAL ! -

Set matching 
English Cotton gred AAA .

RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia
RM93/4meter sabah sarawak . . . -
Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter .

PM / whatsapp 0179471719

#kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin 1454387234413139021_1611123619

Cantik kannn ? NEW ARRIVAL ! - Set matching English Cotton gred AAA . RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia RM93/4meter sabah sarawak . . . - Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter . PM / whatsapp 0179471719 #kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin

Share 0 1
Explore mizzillah's Instagram 3 TAHUN DERITA SOPAK
☝☝☝☝☝☝☝☝☝.
.
.
Haaahhh sian kan kan
Banyak berhabisan duit dah sis ni tau utk masalah kulit die ni
Yela.... Kulit kan appearance kita kan kan
Jerawat sebiji dot tu pun kite dah tak keruan meroyan kan kan
Ini kn plak #SOPAK hmpir satu badan smpi muka
3tahun bukan satu masa yg singkat tau
Tabah nye sis ni ikhtiar n tak putus asa utk cari solution terbaik
.
.
So if u alls ada kengkwn or sedaramara or family members
Yg ada masalah sama, meh try test cuba amalkan #CellMaxx .
.
#cellmaxx #maxxima #malaysia
#airasia #letourdelangkawi2017
#sihat #superfood #nutrient #supplement
#melaka #mobilestokis

#igshopmalaysia #bazaaronline #instashopmalaysia #sayajual #sayajualonline 1454387184038947130_1944104423

3 TAHUN DERITA SOPAK ☝☝☝☝☝☝☝☝☝. . . Haaahhh sian kan kan Banyak berhabisan duit dah sis ni tau utk masalah kulit die ni Yela.... Kulit kan appearance kita kan kan Jerawat sebiji dot tu pun kite dah tak keruan meroyan kan kan Ini kn plak #sopakhmpir satu badan smpi muka 3tahun bukan satu masa yg singkat tau Tabah nye sis ni ikhtiar n tak putus asa utk cari solution terbaik . . So if u alls ada kengkwn or sedaramara or family members Yg ada masalah sama, meh try test cuba amalkan #cellmaxx. . #cellmaxx #maxxima #malaysia #airasia #letourdelangkawi2017 #sihat #superfood #nutrient #supplement #melaka #mobilestokis #igshopmalaysia #bazaaronline #instashopmalaysia #sayajual #sayajualonline

Share 0 0
Explore scdc_ct151shop's Instagram FUNGSI UTAMA KAPSUL EXTRA STRONG JAMU YOUNG GOLD Perfect Lady

Whatsapp 010 420 1849 kami akan reply terus tq 😘😘😘
.
.

Memberikan bentuk badan yang cantik,seksi,montok dan gebu. Punggung pasti terangkat lentik! 
Menegang,menganjal dan menambahkan size breast. 
Mengurangkan pertumbuhan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan 
Kapsul hormon Strong ini menjadi rebutan wanita dan pondan2 diseluruh negara
.

Mengurangkan bau badan dan bau peluh 
Wanita yang mengamalkan Kapsul Hormon Strong ini bebas terkena kanser rahim dan kanser breast. .

Mengetat dan menghilangkan bau pada miss V 
Mengecutkan rahim bg wanita dalam pantang. 
Menghalus dan mencerahkan kulit wajah dan badan. 
Menaikkan punggung yang jatuh dan leper. 
Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan secara berterusan dan badan terasa ringan.
.

Boleh diambil oleh ibu yang menyusukan bayi dan wanita dalam pantang seawal 3hari. .
.

#auramontokoil #scdc #sweetcandcup #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #igshoponline #followme #followmyig #follow4follow #trustedseller #visitmyig #bazar #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualborong #onlineshopping #vimaxoriginal #minilove #pumpzakar #sextoys #breastpump #hotkiss #lovecoach #nipplecreamvulva #pilhormonperfectlady #bluewizard #hydromaxxtreme 1454387076496655592_2283189258

FUNGSI UTAMA KAPSUL EXTRA STRONG JAMU YOUNG GOLD Perfect Lady Whatsapp 010 420 1849 kami akan reply terus tq 😘😘😘 . . Memberikan bentuk badan yang cantik,seksi,montok dan gebu. Punggung pasti terangkat lentik! Menegang,menganjal dan menambahkan size breast. Mengurangkan pertumbuhan bulu roma yang lebat pada wanita seperti bulu kaki,misai dan bulu tangan Kapsul hormon Strong ini menjadi rebutan wanita dan pondan2 diseluruh negara . Mengurangkan bau badan dan bau peluh Wanita yang mengamalkan Kapsul Hormon Strong ini bebas terkena kanser rahim dan kanser breast. . Mengetat dan menghilangkan bau pada miss V Mengecutkan rahim bg wanita dalam pantang. Menghalus dan mencerahkan kulit wajah dan badan. Menaikkan punggung yang jatuh dan leper. Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan secara berterusan dan badan terasa ringan. . Boleh diambil oleh ibu yang menyusukan bayi dan wanita dalam pantang seawal 3hari. . . #auramontokoil #scdc #sweetcandcup #bazaarpaknil #igshop #igshopmalaysia #igshoponline #followme #followmyig #follow4follow #trustedseller #visitmyig #bazar #instashopmalaysia #sayajualmurah #sayajualborong #onlineshopping #vimaxoriginal #minilove #pumpzakar #sextoys #breastpump #hotkiss #lovecoach #nipplecreamvulva #pilhormonperfectlady #bluewizard #hydromaxxtreme

Share 0 3
Explore cottongallery_'s Instagram Cantik kannn ? 
NEW ARRIVAL ! -

Set matching 
English Cotton gred AAA .

RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia
RM93/4meter sabah sarawak . . . -
Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter .

PM / whatsapp 0179471719

#kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin 1454387046181041142_1611123619

Cantik kannn ? NEW ARRIVAL ! - Set matching English Cotton gred AAA . RM88/4meter termasuk postage semenanjung malaysia RM93/4meter sabah sarawak . . . - Nak corak sahaja 4meter terus boleh. Minimum 2meter . PM / whatsapp 0179471719 #kaincotton #japanesecotton #cottoncantik #cotton #kainpasang #sayajual #sayajualkain #sayajualcotton #cottoncantik #cottonmurah #murah #igshop #igshopmalaysia #igshopcotton #sayajualmurah #follow2follow #dullsatin #sayajualdullsatin

Share 0 0
Explore eskayhijabwash's Instagram Alahai senang sgt nk guna hijab wash ni.
Hanya
1)rendam
2) bilas
3) jemur
.
Xperlu sental2. Hilang semua kotoran degil.hehehe
.
Rm35/300ml
.
Nak order?
Whatsapp fatin
011-36404164
.
#eskayhijabwash #eskayhijabstain #sabuntudung #hijabwash #murah #stainremover #buangkotoran #sabun #malaysia #sayajual #bazaaronline #igdaily #igshopmalaysia #instaahopmalaysia #igbiz #klate #agentwanted #dropshipwanted #hijabis #hijabista #hijabmalaysia #hijab #lokalah #socialinfluencer #myhijab #instantshawls #tudungbawal #bawalsatinpucci 1454386473951418769_3030235330

Alahai senang sgt nk guna hijab wash ni. Hanya 1)rendam 2) bilas 3) jemur . Xperlu sental2. Hilang semua kotoran degil.hehehe . Rm35/300ml . Nak order? Whatsapp fatin 011-36404164 . #eskayhijabwash #eskayhijabstain #sabuntudung #hijabwash #murah #stainremover #buangkotoran #sabun #malaysia #sayajual #bazaaronline #igdaily #igshopmalaysia #instaahopmalaysia #igbiz #klate #agentwanted #dropshipwanted #hijabis #hijabista #hijabmalaysia #hijab #lokalah #socialinfluencer #myhijab #instantshawls #tudungbawal #bawalsatinpucci

Share 0 1
Explore ash_galleri's Instagram ROYAL DIGITAL SILK
Royal Silk berkualiti
Lembut,licin,senang iron dan tak jarang
Bidang 45/4 meter
Rm60 sepasang(x de batu)
Rm 70 sepasang (ada batu)
Postage Rm8/Rm12 SS

WA 017-9504385

#sayajual #sayajualkainpasang #kainpasangsilk
#kaincotton #koreancotton #swisscotton #japanesecotton #vietnamcotton #silk #dubaisilk #royalsilk #kenduri #kahwin #sedondon #seragam #onlinesellermalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia 1454386087882494102_1598394203

ROYAL DIGITAL SILK Royal Silk berkualiti Lembut,licin,senang iron dan tak jarang Bidang 45/4 meter Rm60 sepasang(x de batu) Rm 70 sepasang (ada batu) Postage Rm8/Rm12 SS WA 017-9504385 #sayajual #sayajualkainpasang #kainpasangsilk #kaincotton #koreancotton #swisscotton #japanesecotton #vietnamcotton #silk #dubaisilk #royalsilk #kenduri #kahwin #sedondon #seragam #onlinesellermalaysia #instashopmalaysia #igshopmalaysia

Share 0 0
Explore pewiitskincarehq's Instagram .
Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE '
.
=========================
Fungsi PEWIIT SKINCARE 5in1:
=========================
DAY CREAM:
➽ Melindungi kulit dari sinaran UV (SPF50)
➽ Meremajakan kulit wajah
➽ Antioksidan
.
NIGHT CREAM:
➽ Membaiki sel kulit mati
➽ Melembabkan kulit wajah
➽ Mencerahkan kulit
.
CREAM TREATMENT:
➽ Menghilangkan parut jerawat
➽ Memutihkan wajah
➽ Membantu 2 kali ganda mengilangkan bintik2 hitam
.
SCAR SERUM:
➽ Menghilangkan kesan parut
➽ Merawat cela pada kulit
➽ Anti-penuaan
➽ Meratankan tona kulit
.
PEWIIT SOAP:
➽ Merawat masalah jerawat
➽ Melicinkan kulit wajah
➽ Menghilangkan parut jerawat
➽ Merawat kulit berminyak
.
FREE PELLAVINA TONER FACIAL: (terhad kpd 99 org terawal)
➽ Melembabkan kulit
➽ Membantu kesimbangan kulit
➽ Memberi vitamin kepada kulit
.
FREE FOUNDATION BB CREAM: (terhad kpd 99 org terawal)
➽ Menghaluskan kulit
➽ Berfungsi sebagai bedak asas
➽ Melindungi kulit wajah dari bahan kimia merbahaya drpd produk mekap
.
================
Nak FREE GIFT tak?
================
Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT ni sgt terhad.
.
Bagi 99 orang terawal, anda akan dapat percuma:
✔ Free Postage
✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28)
✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38)
.
Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL, FOUNDATION BB CREAM & FREE POSTAGE
.
Kami nak bagi harga DISKAUN!!
▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
📱📱whatsapp 0172549234
.
.
.
#pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding 1454386063262079144_1458531583

. Testimoni !! 😘 😘 ' PEWIIT SKINCARE ' . ========================= Fungsi PEWIIT SKINCARE 5in1: ========================= DAY CREAM: ➽ Melindungi kulit dari sinaran UV (SPF50) ➽ Meremajakan kulit wajah ➽ Antioksidan . NIGHT CREAM: ➽ Membaiki sel kulit mati ➽ Melembabkan kulit wajah ➽ Mencerahkan kulit . CREAM TREATMENT: ➽ Menghilangkan parut jerawat ➽ Memutihkan wajah ➽ Membantu 2 kali ganda mengilangkan bintik2 hitam . SCAR SERUM: ➽ Menghilangkan kesan parut ➽ Merawat cela pada kulit ➽ Anti-penuaan ➽ Meratankan tona kulit . PEWIIT SOAP: ➽ Merawat masalah jerawat ➽ Melicinkan kulit wajah ➽ Menghilangkan parut jerawat ➽ Merawat kulit berminyak . FREE PELLAVINA TONER FACIAL: (terhad kpd 99 org terawal) ➽ Melembabkan kulit ➽ Membantu kesimbangan kulit ➽ Memberi vitamin kepada kulit . FREE FOUNDATION BB CREAM: (terhad kpd 99 org terawal) ➽ Menghaluskan kulit ➽ Berfungsi sebagai bedak asas ➽ Melindungi kulit wajah dari bahan kimia merbahaya drpd produk mekap . ================ Nak FREE GIFT tak? ================ Kalau nak, kena order cepat tau! Sebab FREE GIFT ni sgt terhad. . Bagi 99 orang terawal, anda akan dapat percuma: ✔ Free Postage ✔ Foundation BB Cream Pewiit (RM28) ✔ Pellavina toner facial collagen (125ml) (RM38) . Jadi korang dah jimat byk sbb akan dapat DISKAUN, TONER FACIAL, FOUNDATION BB CREAM & FREE POSTAGE . Kami nak bagi harga DISKAUN!! ▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 📱📱whatsapp 0172549234 . . . #pellavina #pellavinahq #pewiitskincare #pewiitskincarehq #pewiitsoap #sabunpewiit #pewiitscarserum #pewiitfoundation #surihatimrpilot #fattahamin #neelofa #sayajual #sayajualmurah #sayapakaisayajual #produkkecantikan #jerawat #jeragat #wardasayapunya #pengantin #poslaju #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #igshopmalaysia #malaysian #malaywedding

Share 0 1
Explore boosterwhitening_syazco's Instagram 🌸 Booster Whitening merupakan produk yang diformulasikan dengan serbuk Mutiara Asli + Secret Formula.
.
✔Kelulusan KKM
✔Kandungan HALAL
✔Tanpa bahan KIMIA
✔Selamat Digunakan
✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP
✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌
.
🌸KANDUNGAN PRODUK
✔ Serbuk Mutiara Asli
.
🌸 Manfaat Booster Whitening :
♥ Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat .
♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat.
♥ Mengecutkan Jerawat
♥ Melembapkan & Menegangkan kulit
♥ Kulit lebih lembut like Baby.
♥ Putih melepak dan Pinkish .
♥ Nampak urat hijau
♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan
♥ Memberikan Tenaga
♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam
♥ Boleh atasi masalah Eyebag
♥ Boleh atasi Kulit Berminyak
.
.
⚫1 Botol Terdapat 7 Kapsul 💊
⚫1 Botol Penggunaannya Selama 1 Bulan
.
.
💪LELAKI & 💋PEREMPUAN Boleh Consume
.
👇
CARA ORDER :
📲 Whatsapp +60124714536
.
👇
PRICE :
🌸 RM60 (add postage RM8sm/RM11ss)
🌸 retail ✅ borong ✅
.
.
#shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow  #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih  #happywhitening #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing #gebugebas #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #putih 1454385921007960850_4223997867

🌸 Booster Whitening merupakan produk yang diformulasikan dengan serbuk Mutiara Asli + Secret Formula. . ✔Kelulusan KKM ✔Kandungan HALAL ✔Tanpa bahan KIMIA ✔Selamat Digunakan ✔ Keluaran Kilang bertaraf GMP ✔Bukan Repacking❌/ Rebranding❌/ Timbang Kilo ❌ . 🌸KANDUNGAN PRODUK ✔ Serbuk Mutiara Asli . 🌸 Manfaat Booster Whitening : ♥ Memutihkan Kulit 5x ganda dan sekata skin bersih/sihat . ♥Memudarkan Parut 5x lebih cepat. ♥ Mengecutkan Jerawat ♥ Melembapkan & Menegangkan kulit ♥ Kulit lebih lembut like Baby. ♥ Putih melepak dan Pinkish . ♥ Nampak urat hijau ♥ Menyingkirkan Toksin dalam badan ♥ Memberikan Tenaga ♥ Menghilangkan Jeragat yang hitam ♥ Boleh atasi masalah Eyebag ♥ Boleh atasi Kulit Berminyak . . ⚫1 Botol Terdapat 7 Kapsul 💊 ⚫1 Botol Penggunaannya Selama 1 Bulan . . 💪LELAKI & 💋PEREMPUAN Boleh Consume . 👇 CARA ORDER : 📲 Whatsapp +60124714536 . 👇 PRICE : 🌸 RM60 (add postage RM8sm/RM11ss) 🌸 retail ✅ borong ✅ . . #shhazbeauty #boosterwhitening #ubatputih #nshhazbeauty #suplimentpalingmujarab #kulitputih #boosterwhitening #beautysecretshalicious #magandaglow #kosmetikmurah #booster #feedbackbooster #kulitputih #happywhitening #kapsulmutiara #putihgebu #putihglowing #gebugebas #igshopmalaysia #sayajual #jeragat #jeragathilang #jerawat #jerawathilang #mukaflawless #kulitputih #whiteninginjection #dijaminselamat #whiteningsupplement #putih

Share 0 9
Explore jual_peninggibadan_malaysia's Instagram Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tanpa kesan sampingan??? ==========================
=>WeChat:
= peninggimalaysia

Adakah anda berumur 13 hingga 35 tahun? -Adakah anda juga dalam penyembuhan daripada tulang patah?
-Mahu mengatasi penyakit esteoporosis/ tulang rapuh?
-Mahu dapatkan keperluan kalsium terbaik bagi ibu hamil dan menyusukan bayi?
-Ingin menguatkan tulang dan gigi anda? * Lelaki atau perempuan
Sudah TERBUKTI dapat menambah ketinggian 1-15cm dalam masa 30 hingga 60 hari dan boleh lebih lagi. * Dihasilkan dari sumber kasium terbaik (ekstrak dari tulang lembu mongolia yang sihat), 1 bungkus mengandungi 480mg kalsium bersamaan dengan 4 gelas susu segar. Sekotak mengandungi 40 kali kebaikan susu lembu segar yang baru diperah. * Mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus. Fosforus membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat. * Kaya dengan protein, asid amino, vitamin (vitamin A, vitamin C, vitamin D), zat besi dan unsur surih. Vitamin D berfungsi untuk membantu penyerapan kalsium kedalam tulang. * Kadar penyerapan kalsium sehingga 95dan 5lagi akan terbuang daripada badan sebagai peluh. * So, produk ini tidak akan memberi kesan masa panjang kepada badan anda terutamanya ginjal. >>>Dapatkan Hi-Calcium 1 dan Zinc plus dari TIENS sekarang<<< ***Ia adalah Set Peninggi Badan NO.1 yang terkenal dan Best seller di Sekitar Asia Tenggara dan juga di Seluruh Dunia dan kini sudah berada di Malaysia*** =>Mendapat sijil pengiktirafan dan halal untuk dimakan dari badan berwajib.
#malaysia #kualalumpur #perlis #negerisembilan #kedah #pahang #selangor #johor #penang #malaysian #melaka #terengganu #maybank #visitmyig #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia 1454385817157354897_3102164554

Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tanpa kesan sampingan??? ========================== =>WeChat: = peninggimalaysia Adakah anda berumur 13 hingga 35 tahun? -Adakah anda juga dalam penyembuhan daripada tulang patah? -Mahu mengatasi penyakit esteoporosis/ tulang rapuh? -Mahu dapatkan keperluan kalsium terbaik bagi ibu hamil dan menyusukan bayi? -Ingin menguatkan tulang dan gigi anda? * Lelaki atau perempuan Sudah TERBUKTI dapat menambah ketinggian 1-15cm dalam masa 30 hingga 60 hari dan boleh lebih lagi. * Dihasilkan dari sumber kasium terbaik (ekstrak dari tulang lembu mongolia yang sihat), 1 bungkus mengandungi 480mg kalsium bersamaan dengan 4 gelas susu segar. Sekotak mengandungi 40 kali kebaikan susu lembu segar yang baru diperah. * Mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus. Fosforus membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat. * Kaya dengan protein, asid amino, vitamin (vitamin A, vitamin C, vitamin D), zat besi dan unsur surih. Vitamin D berfungsi untuk membantu penyerapan kalsium kedalam tulang. * Kadar penyerapan kalsium sehingga 95dan 5lagi akan terbuang daripada badan sebagai peluh. * So, produk ini tidak akan memberi kesan masa panjang kepada badan anda terutamanya ginjal. >>>Dapatkan Hi-Calcium 1 dan Zinc plus dari TIENS sekarangMendapat sijil pengiktirafan dan halal untuk dimakan dari badan berwajib. #malaysia #kualalumpur #perlis #negerisembilan #kedah #pahang #selangor #johor #penang #malaysian #melaka #terengganu #maybank #visitmyig #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia

Share 0 0
Explore jual_peninggibadan_malaysia's Instagram Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tanpa kesan sampingan??? ==========================
=>WeChat:
= peninggimalaysia

Adakah anda berumur 13 hingga 35 tahun? -Adakah anda juga dalam penyembuhan daripada tulang patah?
-Mahu mengatasi penyakit esteoporosis/ tulang rapuh?
-Mahu dapatkan keperluan kalsium terbaik bagi ibu hamil dan menyusukan bayi?
-Ingin menguatkan tulang dan gigi anda? * Lelaki atau perempuan
Sudah TERBUKTI dapat menambah ketinggian 1-15cm dalam masa 30 hingga 60 hari dan boleh lebih lagi. * Dihasilkan dari sumber kasium terbaik (ekstrak dari tulang lembu mongolia yang sihat), 1 bungkus mengandungi 480mg kalsium bersamaan dengan 4 gelas susu segar. Sekotak mengandungi 40 kali kebaikan susu lembu segar yang baru diperah. * Mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus. Fosforus membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat. * Kaya dengan protein, asid amino, vitamin (vitamin A, vitamin C, vitamin D), zat besi dan unsur surih. Vitamin D berfungsi untuk membantu penyerapan kalsium kedalam tulang. * Kadar penyerapan kalsium sehingga 95dan 5lagi akan terbuang daripada badan sebagai peluh. * So, produk ini tidak akan memberi kesan masa panjang kepada badan anda terutamanya ginjal. >>>Dapatkan Hi-Calcium 1 dan Zinc plus dari TIENS sekarang<<< ***Ia adalah Set Peninggi Badan NO.1 yang terkenal dan Best seller di Sekitar Asia Tenggara dan juga di Seluruh Dunia dan kini sudah berada di Malaysia*** =>Mendapat sijil pengiktirafan dan halal untuk dimakan dari badan berwajib.
#malaysia #kualalumpur #perlis #negerisembilan #kedah #pahang #selangor #johor #penang #malaysian #melaka #terengganu #maybank #visitmyig #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia 1454385778376829755_3102164554

Ingin menambah ketinggian tubuh badan anda secara sihat, alami dan tanpa kesan sampingan??? ========================== =>WeChat: = peninggimalaysia Adakah anda berumur 13 hingga 35 tahun? -Adakah anda juga dalam penyembuhan daripada tulang patah? -Mahu mengatasi penyakit esteoporosis/ tulang rapuh? -Mahu dapatkan keperluan kalsium terbaik bagi ibu hamil dan menyusukan bayi? -Ingin menguatkan tulang dan gigi anda? * Lelaki atau perempuan Sudah TERBUKTI dapat menambah ketinggian 1-15cm dalam masa 30 hingga 60 hari dan boleh lebih lagi. * Dihasilkan dari sumber kasium terbaik (ekstrak dari tulang lembu mongolia yang sihat), 1 bungkus mengandungi 480mg kalsium bersamaan dengan 4 gelas susu segar. Sekotak mengandungi 40 kali kebaikan susu lembu segar yang baru diperah. * Mengandungi nisbah piawai 2:1, bagi kalsium dan fosforus. Fosforus membantu dalam pembentukan tulang dan gigi yang kuat. * Kaya dengan protein, asid amino, vitamin (vitamin A, vitamin C, vitamin D), zat besi dan unsur surih. Vitamin D berfungsi untuk membantu penyerapan kalsium kedalam tulang. * Kadar penyerapan kalsium sehingga 95dan 5lagi akan terbuang daripada badan sebagai peluh. * So, produk ini tidak akan memberi kesan masa panjang kepada badan anda terutamanya ginjal. >>>Dapatkan Hi-Calcium 1 dan Zinc plus dari TIENS sekarangMendapat sijil pengiktirafan dan halal untuk dimakan dari badan berwajib. #malaysia #kualalumpur #perlis #negerisembilan #kedah #pahang #selangor #johor #penang #malaysian #melaka #terengganu #maybank #visitmyig #malaysiaonlineshopping #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #bazarpaknil #bazaarpaknil #igshopmalaysia #instashopmalaysia

Share 0 1
Explore elanishbeauty_hq's Instagram .
JANGAN SALAHKAN ADMIN KLAU TERLAMPAU CANTIK!!!
.
ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM
- MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
.
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka.
📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi
📌dan garis2 halus pd wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan
📌ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus
📌memberi keserian pada wajah.
.
SYARAT MUDAH UTK ORDER..
.
Tinggalkan no phone, nanti admin akan wasap.. klau rasa lambat.. bolehla wasap admin dulu
.
Whatsapp : +6018 264 2604
Whatsapp : +6018 264 2604
.
sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share...
.
#elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah 1454385762060645130_1421000455

. JANGAN SALAHKAN ADMIN KLAU TERLAMPAU CANTIK!!! . ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt : - CEPAT NAIK JERAWAT - KULIT JERAGAT - MENGELUPAS - TONE WARNA KULIT X SEKATA - RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK - KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!! . INSYAALLAH... . ——————————— Memperkenalkan… Elanish White Glow SERUM ————————— . Antara fungsi yg sangat efektif : 📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit. 📌Menyamaratakan tona warna kulit. 📌Mengatasi masalah kulit berminyak. 📌Kurang kedutan pada kulit muka. 📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering. 📌Menganjal dan melembapkan kulit. 📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru. 📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka. 📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi 📌dan garis2 halus pd wajah. 📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan 📌ruam lampin pd bayi. 📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus 📌memberi keserian pada wajah. . SYARAT MUDAH UTK ORDER.. . Tinggalkan no phone, nanti admin akan wasap.. klau rasa lambat.. bolehla wasap admin dulu . Whatsapp : +6018 264 2604 Whatsapp : +6018 264 2604 . sila tag, like n share pada kawan2 anda yg anda masalah2 mcm ni ye.. xrugi pun share... . #elanishbeauty #elanishwhiteglowserum #elanishserum #whiteglowserum #testimonielanishserum #sayajual #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil #jerawat #jeragat #flawless #serum #kulitkusam #trustedseller #visitmyig #nakcantik #skincaremalaysia #instashopmalaysia #produkkecantikan #shahalam #kualalumpur #uitm #unikl #msu #barangbaby #bajubaby #onlineshopmalaysia #igshopmalaysia #mekapmurah

Share 0 2
Load More