ImgleakImgleak

Instagram Online Web Viewer

en

#noufaserumskinexpert • Explore images about noufaserumskinexpert via Instagram

Discover images about #noufaserumskinexpert. Check latest medias tagged with noufaserumskinexpert from real instagram users and share them

Explore hafizaharismy's Instagram SWIPE LEFT
.
Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh.
.
Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ?
.
Baik awak simpan duit,  konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay!

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654953988237403708_370363430

SWIPE LEFT . Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh. . Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ? . Baik awak simpan duit, konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay! #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 15

Advertisement

Explore hafizaharismy's Instagram "Bf sendiri kata dah makin cerah ni kenapa"
.
Eheheheh sedar tak sedar pakai Noufa tahu tahu org tegur skin dah makin cantik , sekata licin and fresh.
.
Kita yg pakai ni mmg tak sedar sbb hari hari tengok muka sndri hehehe. Sbb tu sis sggest ppehal snap gambar dlu tau hihi
.
since ramai tanya untuk sunburn boleh ke tak,  haaa nah. Sis lanje lagi tstimoni sunburn.

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654929640067943936_370363430

"Bf sendiri kata dah makin cerah ni kenapa" . Eheheheh sedar tak sedar pakai Noufa tahu tahu org tegur skin dah makin cantik , sekata licin and fresh. . Kita yg pakai ni mmg tak sedar sbb hari hari tengok muka sndri hehehe. Sbb tu sis sggest ppehal snap gambar dlu tau hihi . since ramai tanya untuk sunburn boleh ke tak, haaa nah. Sis lanje lagi tstimoni sunburn. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 15

Advertisement

Explore hafizaharismy's Instagram Dlm serum ni ada 9 bahan yg khas untuk merawat masalah kulit. And ofcos lah yg terbaik kan hehehehe.
.
All ths ingredients ada tulis pada box and ada kelulusan KKM. Nak cantik boleh tp kesihatan kena utamakan jugak betul tak syg syg semua? Hihihi sbb kita tak nak lah bila stop nnt kulit mendadak rosak! ramai yg kena mcmni kan?
.
Jgn putus asa,  consult with #noufaangels

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654770717167849332_370363430

Dlm serum ni ada 9 bahan yg khas untuk merawat masalah kulit. And ofcos lah yg terbaik kan hehehehe. . All ths ingredients ada tulis pada box and ada kelulusan KKM. Nak cantik boleh tp kesihatan kena utamakan jugak betul tak syg syg semua? Hihihi sbb kita tak nak lah bila stop nnt kulit mendadak rosak! ramai yg kena mcmni kan? . Jgn putus asa, consult with #noufaangels #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 1 15

Advertisement

Explore hafizaharismy's Instagram MAKEUP CAKEY EVEN DAH PAKAI PRIMER?
.
Kalau macam tu apply serum Noufa dlu baru pakai primer okay.  Barulah pores tertutup licin gittewwww.
.
Nak makeup lawa and smooth mcm kat atas haa pakai Noufa tau. Skin pun lawa! So tak perlu foundation tebal seinci dah. Silap silap tak payah pakai foundation sbb flawless sngt hehehe.

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654419409613142007_370363430

MAKEUP CAKEY EVEN DAH PAKAI PRIMER? . Kalau macam tu apply serum Noufa dlu baru pakai primer okay. Barulah pores tertutup licin gittewwww. . Nak makeup lawa and smooth mcm kat atas haa pakai Noufa tau. Skin pun lawa! So tak perlu foundation tebal seinci dah. Silap silap tak payah pakai foundation sbb flawless sngt hehehe. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 19
Explore hafizaharismy's Instagram KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY ☘Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat.
☘Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya.
☘Menyegarkan kulit & agent anti penuaan.
☘Menghilangkan eyebag & darkcircle
☘Bertindak sbgai vitamin kulit.
☘Mengecilkn pori seawal 30saat
☘Meremajakan kulit wajah.
☘Merawat sunburn
☘Melembapkan & menyegarkan.
☘Melindungi dri kerosakan kerana UV.
☘Merawat parut lama
☘Merawat sel- sel kulit yang telah mati
☘Menghilangkan tompok hitam
☘Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit
☘Meratakan parut berlubang

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654400717865220198_370363430

KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY ☘Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat. ☘Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya. ☘Menyegarkan kulit & agent anti penuaan. ☘Menghilangkan eyebag & darkcircle ☘Bertindak sbgai vitamin kulit. ☘Mengecilkn pori seawal 30saat ☘Meremajakan kulit wajah. ☘Merawat sunburn ☘Melembapkan & menyegarkan. ☘Melindungi dri kerosakan kerana UV. ☘Merawat parut lama ☘Merawat sel- sel kulit yang telah mati ☘Menghilangkan tompok hitam ☘Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit ☘Meratakan parut berlubang #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 17
Explore hafizaharismy's Instagram ANTI AGING & LIFTING
.
Noufa Beauty serum also act as anti aging and firming tauuu
.
Thats y its good for darkcircle and eyebag. Nak skin tegang licin and fresh?  Pakai noufa okayyy. Tak yah bebanyak hehehe
.
P/s itu baru tstimoni 1 botol penggunaan ye awak huhuhuhu. Kalau berbotol botol?

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654390730136963839_370363430

ANTI AGING & LIFTING . Noufa Beauty serum also act as anti aging and firming tauuu . Thats y its good for darkcircle and eyebag. Nak skin tegang licin and fresh? Pakai noufa okayyy. Tak yah bebanyak hehehe . P/s itu baru tstimoni 1 botol penggunaan ye awak huhuhuhu. Kalau berbotol botol? #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 20
Explore hafizaharismy's Instagram "Bf sendiri kata dah makin cerah ni kenapa"
.
Eheheheh sedar tak sedar pakai Noufa tahu tahu org tegur skin dah makin cantik , sekata licin and fresh.
.
Kita yg pakai ni mmg tak sedar sbb hari hari tengok muka sndri hehehe. Sbb tu sis sggest ppehal snap gambar dlu tau hihi
.
since ramai tanya untuk sunburn boleh ke tak,  haaa nah. Sis lanje lagi tstimoni sunburn.

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1654055580198902932_370363430

"Bf sendiri kata dah makin cerah ni kenapa" . Eheheheh sedar tak sedar pakai Noufa tahu tahu org tegur skin dah makin cantik , sekata licin and fresh. . Kita yg pakai ni mmg tak sedar sbb hari hari tengok muka sndri hehehe. Sbb tu sis sggest ppehal snap gambar dlu tau hihi . since ramai tanya untuk sunburn boleh ke tak, haaa nah. Sis lanje lagi tstimoni sunburn. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 16
Explore hafizaharismy's Instagram #noufatips
.
.
Bersihkan timun , parut kan sehalus nya . Campurkan bersama air sejuk/ ais dan sapukan dimuka . Biarkan dalam 5minit kemudian bilas
.
.
Nak lebih mudah ? sapu kan sahaja noufa serum , bkn setakat redness hilang . jerawat pon kecut 

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1653684057046805357_370363430

#noufatips . . Bersihkan timun , parut kan sehalus nya . Campurkan bersama air sejuk/ ais dan sapukan dimuka . Biarkan dalam 5minit kemudian bilas . . Nak lebih mudah ? sapu kan sahaja noufa serum , bkn setakat redness hilang . jerawat pon kecut #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 1 14
Explore hafizaharismy's Instagram MAKEUP CAKEY EVEN DAH PAKAI PRIMER?
.
Kalau macam tu apply serum Noufa dlu baru pakai primer okay.  Barulah pores tertutup licin gittewwww.
.
Nak makeup lawa and smooth mcm kat atas haa pakai Noufa tau. Skin pun lawa! So tak perlu foundation tebal seinci dah. Silap silap tak payah pakai foundation sbb flawless sngt hehehe.

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1653506142556499319_370363430

MAKEUP CAKEY EVEN DAH PAKAI PRIMER? . Kalau macam tu apply serum Noufa dlu baru pakai primer okay. Barulah pores tertutup licin gittewwww. . Nak makeup lawa and smooth mcm kat atas haa pakai Noufa tau. Skin pun lawa! So tak perlu foundation tebal seinci dah. Silap silap tak payah pakai foundation sbb flawless sngt hehehe. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 2 34
Explore hafizaharismy's Instagram SWIPE LEFT
.
Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh.
.
Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ?
.
Baik awak simpan duit,  konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay!

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1652618766217000275_370363430

SWIPE LEFT . Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh. . Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ? . Baik awak simpan duit, konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay! #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 2 28
Explore hafizaharismy's Instagram Rase nak marah je ni sbb terpadam galeri memori kad  arghhh ! Kalau la boleh dpt kan balik semua ..  sedih yakmat .. ni siapa yg nak COD harini please inform awal2 harini abg runner keluar awal ya .. mana yg nk join postage tu pun sama bgthu .. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1651888540776210070_370363430

Rase nak marah je ni sbb terpadam galeri memori kad arghhh ! Kalau la boleh dpt kan balik semua .. sedih yakmat .. ni siapa yg nak COD harini please inform awal2 harini abg runner keluar awal ya .. mana yg nk join postage tu pun sama bgthu .. #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 6 49
Explore hafizaharismy's Instagram SWIPE LEFT
.
Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh.
.
Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ?
.
Baik awak simpan duit,  konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay!
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1650623093154054406_370363430

SWIPE LEFT . Lawa nya skin dia! Hehehehe happynya sis customer sis semua makin lawa and skin makin sihat. Alhamdulillahhh. . Why nak melabur duit mahal mahal buat treatment yg sesi tak pernah habis tu? Habis beribu and makan masa ? . Baik awak simpan duit, konsisten pakai Noufa and you'll get result mcm Noufalovers yg lain hihihi. Dont lose hope okay! #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 20
Explore hafizaharismy's Instagram "TAK SANGKA BILA SALAH PRODUCT SAMPAI MCM NI KESANNYA"
.
Hati siapa tak hancur kalau kulit rosak sbb skincare yg tggi kimia?  Awal dlu licin tau. Licin putih mulus. Sampai satu tahap kulit pun dah tak boleh terima.
.
Awak terus kan pakai pun rosak jugak, awak stop pakai pun lagi rosak.
.
so penawarnya try la ths medicated serum. Ragu ragu lagi? Scroll semua feedback and baca conversation diorang pastu kalau was was lgi,  wassap sis terus

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1650464556759351598_370363430

"TAK SANGKA BILA SALAH PRODUCT SAMPAI MCM NI KESANNYA" . Hati siapa tak hancur kalau kulit rosak sbb skincare yg tggi kimia? Awal dlu licin tau. Licin putih mulus. Sampai satu tahap kulit pun dah tak boleh terima. . Awak terus kan pakai pun rosak jugak, awak stop pakai pun lagi rosak. . so penawarnya try la ths medicated serum. Ragu ragu lagi? Scroll semua feedback and baca conversation diorang pastu kalau was was lgi, wassap sis terus #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 17
Explore hafizaharismy's Instagram Exclusive and intense serum by Noufa Beauty | Skin Expert.
.
Dah habis stalk our feed belum? Makesure jgn ada yg terlepas pandang tauuu hehehe.
.
Promo still available!  Yg ambil 1 set serum and barsoap Nia bg freepostage. Harga tengok first comment okayy hihi
.
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1650131813026258689_370363430

Exclusive and intense serum by Noufa Beauty | Skin Expert. . Dah habis stalk our feed belum? Makesure jgn ada yg terlepas pandang tauuu hehehe. . Promo still available! Yg ambil 1 set serum and barsoap Nia bg freepostage. Harga tengok first comment okayy hihi . #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufaserum #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 4 41
Explore hafizaharismy's Instagram ANTI AGING & LIFTING
.
Noufa Beauty serum also act as anti aging and firming tauuu
.
Thats y its good for darkcircle and eyebag. Nak skin tegang licin and fresh?  Pakai noufa okayyy. Tak yah bebanyak hehehe
.
P/s itu baru tstimoni 1 botol penggunaan ye awak huhuhuhu. Kalau berbotol botol?

#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649907418139891023_370363430

ANTI AGING & LIFTING . Noufa Beauty serum also act as anti aging and firming tauuu . Thats y its good for darkcircle and eyebag. Nak skin tegang licin and fresh? Pakai noufa okayyy. Tak yah bebanyak hehehe . P/s itu baru tstimoni 1 botol penggunaan ye awak huhuhuhu. Kalau berbotol botol? #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 25
Explore hafizaharismy's Instagram Swipe left
tak nak tulis pepanjang.
Uguys kalau nak cantik,  wssap skrg. Jgn buang masa,  masa itu emas. Duit boleh cari,  kulit tak boleh tukar ganti.
.
Tengok mcm customer sis ni ha. Cantik dah skrg tauu! Hihihihi
.
#noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni
#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649371408687601168_370363430

Swipe left tak nak tulis pepanjang. Uguys kalau nak cantik, wssap skrg. Jgn buang masa, masa itu emas. Duit boleh cari, kulit tak boleh tukar ganti. . Tengok mcm customer sis ni ha. Cantik dah skrg tauu! Hihihihi . #noufabeauty #noufabeautyskinexpert #noufamedicatedserum #noufatestimoni #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 1 17
Explore hafizaharismy's Instagram SWIPE LEFT
.
"Seminggu pakai bumps dah kurang,  jerawat dah surut!"
.
Hari hari dpt feedback baru,  terbaru lah sis ceniiiii. Im so happy for you guys yg dpt atasi masalah skin dngn Noufa Beauty!  Thanks to yourself jugak sbb bg chance dekat diri sndiri untuk cuba.
.
Sbb tu org cakap, cuba dlu baru tahu. Tak kenal maka tak cinta gituuuu hewhew

#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649335703592617034_370363430

SWIPE LEFT . "Seminggu pakai bumps dah kurang, jerawat dah surut!" . Hari hari dpt feedback baru, terbaru lah sis ceniiiii. Im so happy for you guys yg dpt atasi masalah skin dngn Noufa Beauty! Thanks to yourself jugak sbb bg chance dekat diri sndiri untuk cuba. . Sbb tu org cakap, cuba dlu baru tahu. Tak kenal maka tak cinta gituuuu hewhew #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 12
Explore hafizaharismy's Instagram Setengah botol dah pakai awak. Alhamdulillah semua mmg akan bg honest review and testimoni Noufa Beauty semua real and proven tau. Kenapa still was was lagi? Nak stalk je ke? Takkan tggu tahun depan baru berazam nak jaga kulit?
.
Masa itu emas,  nak cantik kena start skrg. Hehehehe
.
click link kat bio tu terus okay! We r here to help

#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649334000210388853_370363430

Setengah botol dah pakai awak. Alhamdulillah semua mmg akan bg honest review and testimoni Noufa Beauty semua real and proven tau. Kenapa still was was lagi? Nak stalk je ke? Takkan tggu tahun depan baru berazam nak jaga kulit? . Masa itu emas, nak cantik kena start skrg. Hehehehe . click link kat bio tu terus okay! We r here to help #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 18
Explore hafizaharismy's Instagram SWIPE LEFT
.
Jerawat pasir ni mmg favourite spot bhgian dahi and mmg susah nak hilang kn?
.
Dah mcm mcm petua, tips and cream pakai tp tak surut?
.
Its time for u to move on and try our medicated serum.

#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649331585247591636_370363430

SWIPE LEFT . Jerawat pasir ni mmg favourite spot bhgian dahi and mmg susah nak hilang kn? . Dah mcm mcm petua, tips and cream pakai tp tak surut? . Its time for u to move on and try our medicated serum. #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 16
Explore hafizaharismy's Instagram Dah ramai MUA yg pakai Noufa Beauty antara kelebihan dan manfaatnya
 KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY ☘Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat.
☘Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya.
☘Menyegarkan kulit & agent anti penuaan.
☘Menghilangkan eyebag & darkcircle
☘Bertindak sbgai vitamin kulit.
☘Mengecilkn pori seawal 30saat
☘Meremajakan kulit wajah.
☘Merawat sunburn
☘Melembapkan & menyegarkan.
☘Melindungi dri kerosakan kerana UV.
☘Merawat parut lama
☘Merawat sel- sel kulit yang telah mati
☘Menghilangkan tompok hitam
☘Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit
☘Meratakan parut berlubang

#noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert 
#kulitparut #paruthilang 
#serum #serumjb 
#serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial 
#noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang
#uitm #instashopmalaysia #instagram 1649065828173372719_370363430

Dah ramai MUA yg pakai Noufa Beauty antara kelebihan dan manfaatnya KELEBIHAN SERUM NOUFA BEAUTY ☘Merawat & menghalang pertumbuhan jerawat / jeragat. ☘Mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam & sebagainya. ☘Menyegarkan kulit & agent anti penuaan. ☘Menghilangkan eyebag & darkcircle ☘Bertindak sbgai vitamin kulit. ☘Mengecilkn pori seawal 30saat ☘Meremajakan kulit wajah. ☘Merawat sunburn ☘Melembapkan & menyegarkan. ☘Melindungi dri kerosakan kerana UV. ☘Merawat parut lama ☘Merawat sel- sel kulit yang telah mati ☘Menghilangkan tompok hitam ☘Menghilangkan keradangan dan merah merah pd kulit ☘Meratakan parut berlubang #noufabeautyskinexpert #noufa #noufaserumskinexpert #kulitparut #paruthilang #serum #serumjb #serumwajah #jerawat #makeup #makeuptutorial #noufaserumjb #jeragathilang  #jeragatpudar #jeragathilang #uitm #instashopmalaysia #instagram

Share 0 15
Load More